.ong domeinnaam registreren

.ngo en .ong domeinnaam extensies

NGO staat voor "niet-gouvernementele organisatie" en de .ngo-domeinnaam extensie is dan ook uitsluitend bestemd voor dit soort organisaties. De variant voor Romaanse talen is .ong (in het Frans is het nl. Organisation Non Gouvernementale en in het Spaans Organización No Gubernamental). 

Waarom een .ngo en .ong domeinnaam?

Een .ngo domeinnaam en een .ong domeinnaam bieden onmiddellijke online erkenning en toegang tot OnGood, een community-based platform voor bredere publieke betrokkenheid, financiering en partnerschappen. Met je .ngo en .ong domeinnamen krijg je ook de mogelijkheid om een ​​profiel aan te maken in de exclusieve NGO-directory van OnGood om zo je organisatie te promoten en in contact te komen met donateurs. Deze lijst van organisaties die een .ngo en .ong domeinnaam gebruiken is altijd up-to-date, zodat iedereen zeker weet dat de website wordt beheerd door een legitieme NGO. Onze OnGood-gemeenschap van NGO's maakt het voor organisaties gemakkelijk om in contact te komen met supporters, acties op te starten en financiering te ontvangen via een online donatietool.

De domeinnaam extensies .ngo en .ong zijn gecertificeerde gTLD's die de geloofwaardigheid van NGO's vergroten en ook hun impact op de gemeenschappen die zij dienen. Een .ngo-domeinnaam en een .ong-domeinnaam zijn herkenbaar en helpen om beter gevonden te worden.

Waar moeten een .ngo en .ong domeinnaam aan voldoen?

Iedere .ngo en .ong domeinnaam moeten voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Public Interest Registry voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Public Interest Registry, de instantie die de .ngo en .ong domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.ong
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 25,00 n.v.t.