.paris domeinnaam registreren

De stad Parijs, ook wel de lichtstad genoemd, is zeer internationaal georiënteerd geraakt dankzij een uitgebreide infrastructuur over land en door de lucht en wordt jaarlijks door zeer veel toeristen bezocht.

paris-domeinnaam

.paris is de extensie die je kan gebruiken als je een bedrijf hebt in Parijs, als je er woont of op een andere manier aan de Franse hoofdstad verbonden bent.

Waarom een .paris-domeinnaam?

Sinds de 13e eeuw is Parijs een stad waar onderwijs, kunst en recreatie een centrale plaats innemen. Parijs behoort tot de best bezochte steden ter wereld, het heeft een enorme aantrekkingskracht op internationale en Franse bezoekers. Dit komt omdat Parijs de reputatie heeft als 'stad van de liefde' en een rijke historie en de vele bezienswaardigheden heeft. Een .paris domeinnaam is ideaal voor mensen die in Parijs wonen maar zeker ook een verstandige keuze voor bedrijven, restaurants, toeristische websites en evenementen.

Waar moet een .paris-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .paris-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van bienvenue.paris voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook bienvenue.paris, die de .paris domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.paris
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 38,00 n.v.t.