.red domeinnaam registreren

Een .red (rood) domeinnaam is geschikt voor een website waarmee je je passie wilt delen. De kleur rood geef intensiteit aan alles en nu ook aan jouw website.

red-domeinnaam

.red is de extensie voor iedereen die de kleur rood een warm hart toedraagt. De kleur rood is krachtig en direct herkenbaar voor mensen uit allerlei culturen wereldwijd.

Waarom een .red-domeinnaam?

Een .red domeinnaam is perfect voor organisaties en merken die zich identificeren met de kleur rood. Ook helpt het bedrijven die een marketing campagne lanceren gelinkt aan de kleur rood. Verder kunnen dating websites, bedrijven die zich op Valentijnsdag richten, liefdadigheidsinstellingen gericht op gezondheid of kledingmerken profiteren van een website met een .red domeinnaam. Met een .red domeinnaam kan je ook een website starten gewijd aan het stoppen van iets waar je het niet mee eens bent omdat de kleur rood ook "stop" betekent.

Waar moet een .red-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .red-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van get.red voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Afilias, die de .red domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .red-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .red-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag uw gewenste .red-domeinnaam aan. 

Wij bieden een .red domeinnaam momenteel voor € 10,00 aan voor het eerste jaar. Na het eerste jaar kost deze € 13,00 per jaar.

Uw domeinnaam

.red
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 16,00 n.v.t.