.skin domeinnaam registreren

skin-domeinnaam

De .skin-domeinnaam extensie is speciaal in het leven geroepen voor huidverzorgingsbedrijven, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, dermatologen maar ook voor influencers en andere enthousiastelingen op het gebied van huid en huidverzorging.

Waarom een .skin-domeinnaam?

Ben je schoonheidsspecialist, huidtherapeut, dermatoloog, verkoop je huidverzorgingsproducten of wil je de nieuwste trends op het gebied van huidverzorging laten zien, dan is een .skin-domeinnaam de perfecte basis voor jouw online aanwezigheid op het internet. Dit geldt ook voor influencers en bloggers die met een .skin-domeinnaam enthousiastelingen kunnen bereiken. 
Met een .skin-domeinnaam laat je zien dat jij met jouw salon, praktijk, online shop of blog op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Met een .skin-domeinnaam voor jouw website, onderscheidt je je direct van anderen die een reguliere domeinnaamextensie voeren zoals een .nl of een .com. Zo trek jij met een .hair-domeinnaam direct het juiste publiek naar je website!

Waar moet een .skin-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .skin-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van ZYX voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook XYZ, de instantie die .skin-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .skin-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .skin-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .skin-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.skin
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 14,50 n.v.t.