.top domeinnaam registreren

top-domeinnaam

De .top-domeinnaam extensie biedt volop nieuwe mogelijkheiden. Top is kort, makkelijk te onthouden en heeft een positieve betekenis. Dit maakt de .top-extensie bijzonder. De .top-extensie is wereldwijd een van de meest gekochte nieuwe domeinnaam extensies. Zowel bedrijven als personen kunnen een .top-domeinnaam registreren.

Waarom een .top-domeinnaam?

Een domeinnaam met de .top-extensie straalt zelfverzekerheid uit en is geschikt voor bedrijven en personen die voor het beste gaan en de top willen bereiken. Een .top-domeinnaam kan je voor elk product, dienst of ander onderwerp gebruiken. Verschillende grote merken hebben hun .top-domeinnaam al zeker gesteld. Met een .top domeinnaam val je direct op. Ook is de naam van je website makkelijk te onthouden, waardoor je bezoekers eerder terug zullen komen. 

Waar moet een .top-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .top-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van de .Top Registry (Jiangsu Bangning Science & Technology Co.,Ltd.) voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook .Top Registry, de instantie die de .top-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .top-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .top-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .top-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.top
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 7,50 € 2,50 n.v.t.