.travel domeinnaam registreren

travel-domeinnaam

De .travel-domeinnaam extensie is geschikt voor bedrijven die al actief zijn in de reiswereld of van plan zijn deel te nemen aan activiteiten met betrekking tot reizen. Voor de registratie van een .travel-domeinnaam is het dan ook noodzakelijk dat hiervan een bevestiging beschikbaar is. Ook moet er binnen een jaar content op de website staan die te maken heeft met reizen. Een travel-domeinnaam is o.a. geschikt voor vliegtuig- en cruiseshipmaatschappijen, reisorganisaties die trein- of busreizen aanbieden, stadsgidsen en toeristische attracties, hotels, hostels, bed & breakfest accomodaties en ook lokale en nationale toerismebureaus.

Waarom een .travel-domeinnaam?

De reisbranche is een uitgebreide wereldwijde branche. Zorg daarom dat je merk online aanwezig is en breng je boodschap nog beter over met een .travel-domeinnaam. Met een .travel-domeinnam val je direct op en met waardevolle zoekwoorden ben je beter vindbaar voor potentiële klanten. Ook is de naam van je website makkelijk te onthouden, waardoor je bezoekers eerder terug zullen komen. 

Waar moet een .travel-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .travel-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Donuts, Inc. (en Travel.domains) voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook .Donuts,Inc., de instantie die de .travel-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .travel-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .travel-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .travel-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.travel
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 119,00 n.v.t.