Drupal hosting

Drupal is een ‘open source’ content management systeem (CMS) en content management framework (CMF). Drupal is nadat het open source systeem is geworden in een stroomversnelling gegaan qua populariteit onder zowel de particulier als de grotere organisaties.

In 2009 maakte het Amerikaanse Witte Huis zelfs officieel bekend dat het Drupal zou gaan gebruiken voor hun website. Ook onze eigen Tweede Kamer maakt gebruik van Drupal.

Drupal is het meest geschikt voor de grotere websites die naar verwachting veel internetverkeer genereren op een hosting server.

Voordelen bij het gebruik van Drupal hosting

Drupal is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te begrijpen en er zitten standaard al veel mogelijkheden in verwerkt. Maar Drupal is op meer gebieden zeker een interessant CMS om te installeren op uw hosting omgeving, het is namelijk:

  • Uitbreidbaar
  • Flexibel aan te passen wat betreft vormgeving
  • Breed inzetbaar
  • Efficiënt en effectief
  • Grote Drupal-community support

Ook is het beheren van de gebruikers van het systeem gemakkelijk opgezet door middel van een rechtensysteem. Hierin kan worden aangegeven welk (groep) gebruiker(s) wat mag bewerken binnen de website.

Webhosting pakketten met Drupal

Voor een professionele website of webshop heeft u met een hostingpakket waarop Drupal draait een goede start voor uw online doelstellingen.

Bij Domein-Registreren.nl heeft u de keuze uit drie verschillende webhosting pakketten. En bij ons geldt: binnen 24 uur (op werkdagen) online!

Bij Domein-Registreren.nl is het mogelijk om Drupal te installeren op ons hostingpakket Webhosting Small. Echter is het aan te raden, indien u veel internetverkeer verwacht, om te gaan voor een Webhosting Medium of Webhosting Large pakket. Zo bent u er zeker van dat alle bezoekers de juiste gebruikerservaring van uw website of webshop krijgen. 

 

Domein-Registreren 20 jaar

Webhosting voor
€1, €2 of €3 per maand