E-mail marketing software

Blijf in contact met uw klanten

Domein-Registreren.nl is onderdeel van Prezent Internet B.V.: een full service internet bureau uit Tilburg. Binnen Prezent is er E-mail Marketing Software ontwikkeld, welke er voor zorgt dat u gemakkelijk en snel met uw klanten in contact blijft.

Onze E-mail Marketing Software biedt u de gelegenheid om op een eenvoudige en doeltreffende manier een nieuwsbrief te versturen naar iedereen die in uw klantenbestand is opgenomen. U kunt uw nieuwsbrief naar uw totale klantenbestand sturen, maar ook alleen een door u geselecteerde specifieke klantengroep benaderen.

E-mail marketing is een efficiënte manier om met (potentiële) klanten in contact te komen en te blijven. Via een nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen omtrent uw producten of diensten. Ook is het gemakkelijk om via social media kanalen de nieuwsbrieven met uw contacten te delen.

Verlengstuk van uw website

Door de mogelijkheid om uw eigen logo, aanhef en afsluiting te integreren wordt uw nieuwsbrief als het ware een verlengingstuk van uw website.

Dit biedt u de gelegenheid om maximaal te profiteren van de marketing mogelijkheden van een nieuwsbrief.

Voordelen van e-mail marketing software

De e-mail marketing software van Prezent levert u meerdere voordelen op.

  • Het is uitermate goedkoop; geen advertentie-, druk- of verzendkosten
  • Versturen naar het totale klantenbestand of naar een bepaalde klantengroep
  • Goed te combineren met Social Media
  • Persoonlijk contact, uw potentiële klanten worden direct benaderd en aangesproken
  • Gemakkelijk aan te passen aan de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf
  • Weinig of geen technische kennis noodzakelijk
  • Statistieken, tracking en rapporten


Prezent Internet

Prezent Internet heeft met succes al veel ervaring met het implementeren van de E-mail Marketing Software. Wij kunnen ook voor uw bedrijf een passende oplossing ontwerpen die precies bij uw specifieke wensen aansluit. 


Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in onze E-mail Marketing Software stellen wij graag vrijblijvend een offerte voor u op. Neem daarvoor contact met ons op.