Spamfilter inkomende mail

Meer dan 90% van alle verzonden e-mails is spam. Met ons SpamFilter+ heeft u nauwelijks nog last van deze hinderlijke spamberichten. Het filter controleert uw inkomende berichten automatisch op spam. Als een bericht herkend wordt als spam wordt het niet afgeleverd in uw mailbox maar in quarantaine gezet. Nog voordat u uw inkomende e-mails downloadt, worden de ongewenste e-mails uitgefilterd. Hierdoor gaat het binnenhalen van de resterende e-mails ook een stuk sneller.

Beheer SpamFilter+

Het spamfilter kan naar wens worden ingesteld. Mocht er toch nog veel spam binnenkomen, dan kan het filter hierop worden aangepast. Ook kan er worden gecontroleerd of er e-mails zijn tegengehouden die geen spam zijn en hadden moeten worden doorgelaten. Het spamfilter kan hierop worden bijgesteld. U kunt het beheer zelf doen maar u kunt deze extra aanpassingen ook aan ons overlaten.

Kosten SpamFilter+

De kosten van het SpamFilter+ op inkomende e-mails bedragen € 2,50 p.m. met een maximum van 1000 e-mailadressen per domeinnaam. U kunt het spamfilter zelf beheren maar wij kunnen dit ook voor u doen. Als wij het spamfilter beheren dan bedragen de kosten € 5,00 p.m.

Mocht u het filter willen instellen voor meer dan 5 domeinnamen dan bedragen de kosten € 1,50 per maand per domeinnaam. Indien wij het spamfilter voor u beheren voor meer dan 5 domeinnamen, dan zijn de kosten € 3,00 p.m. per domeinnaam.

Naam *
Bedrijfsnaam
Adres *
*
*
Telefoon
E-mail *
Domeinnaam *
Spamfilter+


Spamfilter+ beheer door Domein-Registreren.nlNieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de kosten van het desbetreffende spamfilter.

Een spamfilter is een stuk software dat e-mails inleest en besluit of er sprake is van spam. Een spamfilter herkent namelijk patronen in e-mails. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Bepaalde woorden die in het onderwerp van een e-mail voorkomen.
  • Een bijlage aan een e-mail met in de bestandsnaam een dubbele extensie (bijv. naambijlage.txt.exe)
  • Een groot aantal berichten met dezelfde inhoud die wordt verstuurd door verschillende afzenders.