Ik ontvang geen e-mails meer, mijn mailbox zit vol

Standaard bieden wij een mailbox aan met een opslagcapaciteit van 100MB. Voor gebruik in combinatie met een e-mailprogramma is dit ruim voldoende. Het is aan te bevelen om regelmatig berichten die in uw mailbox op onze server blijven staan te verwijderen zodat er ruimte beschikbaar blijft om mail te kunnen ontvangen. Als u inlogt in uw webmail via https://www.dmrmail.nl.kunt u links onderaan het scherm  zien hoeveel ruimte u verbruikt heeft. E-mail berichten in de map Verzonden en in de Prullenbak in uw Webmail worden meegeteld in het verbruik van de opslagcapaciteit. Als u het maximum aan opslagcapaciteit heeft bereikt, ontvangt u geen e-mail meer totdat u uw email account opschoont. 

Let op: Wanneer uw mailbox op de server vol zit kunt u geen e-mail meer ontvangen. 

Wanneer uw mailbox vol zit ontvangt de afzender een melding dat zijn bericht niet kan worden afgeleverd bij u.

U kunt dit zelf oplossen door naar https://www.dmrmail.nl te gaan en daar in te loggen met de inloggegevens van het betreffende e-mailadres.
Nadat u bent ingelogd kunt u berichten verwijderen. 

De button verwijderen in de webmail werkt niet als de mailbox vol zit. U moet dan de shift en delete toetsen gebruiken op uw toetsenbord om e-mailberichten te verwijderen. Het te verwijderen bericht kan namelijk niet naar de prullenbak worden verplaatst als de mailbox vol zit. Als u shift en delete gebruikt wordt het te verwijderen bericht direct verwijderd en wordt deze niet in de prullenbak geplaatst. Indien u gebruikt maakt van een Apple apparaat kunt u mails verwijderen met de command en backspace toetsen of met de shift, alt en backspace toetsen.

Als er voldoende ruimte vrij is gemaakt is kunt u weer nieuwe e-mailberichten ontvangen.

Indien u behoefte heeft aan een e-mailbox met een grotere omvang kunt u contact opnemen met onze helpdesk. U kunt uw opslagcapaciteit uitbreiden met 1GB voor € 15,00 per jaar per e-mailadres.
Voor meer informatie over onze e-mailpakketten zie http://www.domein-registreren.nl/e-mail-pakketten.