Meer bezoekers met SSL

Vanaf het eerste moment dat een bezoeker op uw website komt, wil je dat je klanten veilig online zaken kunnen doen met je bedrijf. Je kunt hiervoor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en je website op laten zetten. 

3 redenen waarom je nu zou moeten kiezen voor een SSL-certificaat:

1. Een SSL-certificaat versterkt je positie in Google
Websites met een SSL-certificaat worden meer gewaardeerd door Google, dus een SSL-certificaat versterkt zo je positie in Google.

2. Meer bezoekers
Bezoekers zijn gewend geraakt aan de groene balk in de browser en herkennen dit als betrouwbaar. Bezoekers krijgen zo steeds meer vertrouwen in je website en zullen dus vaker terugkomen.

3. Een SSL-certificaat beschermt de data van uw bezoekers
Zodra een bezoeker contactgegevens achterlaat op jouw website, zijn de gegevens te onderscheppen. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

 RapidSSL-certificaat

Het RapidSSL-certificaat is geschikt voor 1 domeinnaam en kost €3,75 p/m. Het certificaat is dan geldig voor bijvoorbeeld domein-registreren.nl en www.domein-registreren.nl.
De certificaten worden ondersteund in 99% van de browser. Mocht een hoger versleutelingsniveau nodig zijn, dan kun je contact met ons opnemen.

Bestel je voor 15 maart 2016 een SSL-certificaat, dan installeren wij deze gratis op je domeinnaam (normaal €90,-).
Klik hier voor de algemene voorwaarden en bestel NU.

29B8993A-CAD4-4609-A758-28C50D4E2433

Domein-Registreren 20 jaar

Registreer je .nl domeinnaam voor 20 cent