Wij hebben nieuwe webhosting en e-mail pakketten samengesteld voor onze klanten. De nieuwe pakketten sluiten nog beter aan op de behoeften van de klant en de prijzen in de markt.

Flinke uitbreiding van onze hosting pakketten
Om beter aan te sluiten op de behoeften van onze klanten hebben we onze webhosting pakketten flink uitgebreid. Zo bevatten de pakketten vanaf nu meerdere databases, meer dataverkeer en een flink verhoogde web storage. Ook het aantal e-mailadressen en mail storage is toegenomen en de SMTP service, forwards en aliassen zitten in het pakket inbegrepen. Tevens bevatten de uitgebreidere hostingpakketten nu ook subdomeinen, zodat je een subdomein kunt laten verwijzen naar een onderliggende map van je website. Wij bieden pakketten voor kleinere websites en professionele robuuste websites. Ga voor meer informatie en het bestellen van de nieuwe webhosting pakketten naar deze pagina.

Forse verruiming van onze e-mailpakketten
Naast de nieuwe webhosting pakketten hebben we ook nieuwe e-mailpakketten samengesteld. De keuze bestaat vanaf nu uit E-mail Start, E-Mail Plus en E-Mail Pro. De inhoud van de pakketten is flink uitgebreid. Zo bevatten de nieuwe pakketten meer e-mailadressen en meer opslagruimte voor elk e-mailadres. Het meest uitgebreide pakket biedt een onbeperkt aantal e-mailadressen vrij te verdelen over 10GB. Verder zit vanaf nu ook de  SMTP service voor het verzenden van e-mails via onze mailserver in de e-mailpakketten inbegrepen. Dit geldt ook voor e-mail forwards en aliassen. Ga voor meer informatie en het bestellen van de nieuwe e-mailpakketten hier naar deze pagina. 
29B8993A-CAD4-4609-A758-28C50D4E2433

Domein-Registreren 20 jaar

Registreer je .nl domeinnaam voor 20 cent