Nieuwe domeinnaam extensies, de nieuwe gTLDs

Er zijn sinds kort ontelbare nieuwe opties voor pakkende domeinnamen beschikbaar. Je kunt nu weer een domeinnaam én extensie kiezen die beter passen bij je identiteit, interesse, bedrijf, merk, product, sector, klanten of geografische ligging. Een relevante naam weerspiegelt namelijk meer wie je bent en wat je doet, helemaal op jouw bedrijf afgestemd.

Daarnaast zijn de nieuwe extensies in vele, andere schriften mogelijk, of het nu gaat om Arabisch, Chinees of Russisch.

De nieuwe extensies helpen je ook om beter te scoren in zoekmachines. Zoekmachines bieden bij voorkeur persoonlijke en locatiespecifieke zoekresultaten aan, deze zijn relevanter voor de internetgebruiker. Als je een lokale domeinnaam gebruikt, zoals .BERLIN, en de inhoud van je website hierop afstemt met regionale informatie kom je hoger terecht in de zoekresultaten.Websites kunnen vanaf nu dan ook bijvoorbeeld eindigen op .BERLIN, .MARKETING, .TELECOM of .SHOP.

Bestel nu een nieuwe gTLD: Het biedt meer variatie, meer kansen, binding en keuze voor uw organisatie. Dit is het begin van een nieuw digitaal landschap!

Wil je weten welke nieuwe gTLD’s er beschikbaar zijn?

Via de volgende link kun je eenvoudig kijken welke nieuwe gTLD's er beschikbaar zijn en wat de kosten daarvan zijn. Klik hier voor de complete lijst. Staat een extensie er niet bij of  wil je een pre-order doen van een nieuwe extensie die nu nog niet beschikbaar is, dan kun je contact opnemen met ons via servicedesk@domein-registreren.nl.