Bestel nu voordelig de populairste domeinnamen

Friday 2 March 2018
Wij beginnen de maand maart met mooie kortingen op de meest geregistreerde domeinnaam extensies. Profiteer nu van onze kortingen op de .nl, .com en .eu extensies en leg jouw domeinnaam vast!

Registreer een .nl domeinnaam met 25% korting
De .nl is één van de populairste extensies ter wereld. In Nederland heeft de .nl domeinnaam een marktaandeel van zo'n 70%. Een .nl domeinnaam kan worden vastgelegd door bedrijven en particulieren die ingeschreven staan in Nederland. Registreer nu je .nl domeinnaam voor slechts € 7,50 voor het eerste jaar.

Bestel nu een .com domeinnaam voor slechts € 10,00
De .com-domeinnaam is een afkorting van het woord “commercial”. Nederlandse bedrijven die internationaal zaken doen gebruiken hiervoor vaak een .com-domeinnaam. Er zijn ruim honderd miljoen .com-domeinnamen geregistreerd waarmee het met afstand de populairste extensie ter wereld is. Bestel nu jouw .com domeinnaam voor maar € 10,00.

Leg je .eu domeinnaam vast voor slechts € 5,00
Op dit moment zijn er wereldwijd bijna vier miljoen .eu-domeinnamen geregistreerd. Hiermee staat ook deze extensie in de top tien van populairste domeinnamen ter wereld. Wil jij jezelf profileren in Europa of is jouw gewenste .nl-domeinnaam al vergeven? Wij bieden een .eu domeinnaam momenteel zeer voordelig aan voor slechts € 5,00 in het eerste jaar. De actie is alleen geldig in de maand maart.