Profiteer van dubbele mail storage

Thursday 29 March 2018
Heb je een domeinnaam en wil je deze in gebruik nemen? Domein-Registreren biedt verschillende hosting en e-mail pakketten om jouw website online te zetten en om e-mailadressen te koppelen aan jouw domeinnaam. Profiteer nu van onze voorjaarsactie en krijg dubbele e-mail opslag bij bestelling van een nieuw e-mail of hostingpakket. De actie loopt nog tot eind april. 
Onze e-mail pakketten

Om e-mailadressen aan je domeinnaam te koppelen, bieden wij drie voordelige E-mail pakketten aan. Het E-mail Pro pakket met een onbeperkt aantal e-mailadressen, het E-mail Plus pakket met 10 e-mailadressen en het E-mail Start pakket met 3 e-mailadressen. In de pakketten zitten e-mail forwards inbegrepen en gebruik van onze SMTP service voor het verzenden van mails is gratis. 

Voor alle pakketten geldt nu de dubbele opslagcapaciteit! 

Onze hosting pakketten

Om je website online te zetten, bieden wij drie hosting pakketten. Voor webshops, grote websites en specifieke webapplicaties sluit het Web Pro pakket perfect aan op uw wensen. Ons meest gekozen pakket is de Web Plus, een solide optie voor uw online aanwezigheid. Een goed basis webhosting pakket is de Web Start. Deze is geschikt voor alle CMS pakketten en is ideaal om laagdrempelig online in te stappen.