Wordt jouw website door ons gehost?

Wachtwoord MySQL database
Door de jaren heen zijn de eisen aan wachtwoorden steeds strenger geworden. De wachtwoorden die we in het verleden hebben uitgegeven voor MySQL voldoen dan ook niet meer aan de huidige standaarden. Heb je webhosting bij ons? Dan raden we je aan in te loggen op https://pma.domein-registreren.nl en je wachtwoord te wijzigen. Vergeet dit ook niet aan te passen in de configuratie van je website.
Sterke wachtwoorden
Kies bij het aanmaken van een wachtwoord voor een lang en ingewikkeld wachtwoord van minimaal 20 tekens. Hoe meer tekens, hoe veiliger. Gebruik nooit voor de hand liggende woorden, zoals namen uit je familie, cijferreeksen (1234) of logische reeksen op je toetsenbord (qwerty). Ook welkom1 of een bestaand woord zijn te simpel. Kies een zin en gebruik de eerste letter van elk woord. Combineer dit met cijfers en leestekens en maak een combinatie van kleine letters en hoofdletters. Gebruik voor ieder account een uniek wachtwoord.

PHP error log
Sinds enige tijd zijn de foutmeldingen van PHP te vinden in het bestand phperror.log. Dit bestand staat in de hoogste map van jouw hosting account, naast de HTML map. De logs worden 7 dagen bewaard. De functie error_reporting is ingeschakeld, waarmee je controle hebt over welke fouten in de logs verschijnen.
29B8993A-CAD4-4609-A758-28C50D4E2433

Domein-Registreren 20 jaar

Registreer je .nl domeinnaam voor 20 cent