Onderscheid jezelf met een kleuren domeinnaam extensie

Met de kleuren domeinnaam extensies heeft de wereld van het internet meer kleur gekregen. Domeinnaam extensies voor kleuren bestaan nog niet zo lang maar ze zijn bezig aan een flinke opmars. De extensies zijn in de Engelse taal en tot nu zijn de volgende kleuren beschikbaar: .black, .gold, .green, ,red, .pink en .blue.
Wanneer is een kleuren domeinnaam extensie een goede keuze?

Een kleuren domeinnaam extensie is ideaal voor organisaties, bedrijven of particulieren die zich willen identificeren met een kleur. Rood straalt kracht uit en is de kleur van de liefde, zwart is simpel, serieus en draagt autoriteit uit. Groen is de kleur van duurzaamheid en bij blauw denken we aan water, lucht en het weer. Goud is een waardevolle grondstof en staat voor luxe, terwijl roze wordt geassocieerd met vreugde, moed en optimisme. Met een website met een kleuren domeinnaam extensie val je op, wek je een associatie op en ben je herkenbaar waardoor bezoekers je domeinnaam sneller onthouden.

Vandaag nog je eigen domeinnaam met kleuren extensie bestellen? Controleer of deze beschikbaar is en vraag deze direct aan. We bieden de kleuren domeinnaam extensies momenteel aan met korting op het eerste jaar. Dit geldt niet voor de .gold extensie.