Gebruikt jouw website nog PHP versie 5.6?

Monday 25 November 2019
De officiële ondersteuning van PHP 5.6 eindigde bijna een jaar geleden. Via Domein-Registreren kun je nog steeds veilig gebruik maken van PHP 5.6. De ondersteuning van PHP 5.6 neemt wel steeds meer af. Zo kondigde WordPress in april aan dat je WordPress website minimaal geschikt moet zijn voor PHP 5.6.20. Hier werd je door een notificatie in je dashboard door hen op gewezen. Naar verwachting zal WordPress op korte termijn laten weten ook PHP 5.6 niet meer te ondersteunen.

Ook wij ondersteunen PHP 5.6 binnenkort niet meer en zullen geen webservers meer beschikbaar hebben met deze verouderde versie. Maakt jouw website nog gebruik van een PHP versie ouder dan PHP 7.2, dan raden wij aan om z.s.m. naar PHP 7.2 over te stappen.

Dit is dan ook hét moment om jouw website geschikt te maken voor PHP versie 7.2! Ben je zover en is jouw website geschikt voor PHP 7.2? Neem dan contact op met onze servicedesk en we zetten je website om. Uiterlijk februari 2020 moeten alle klanten verhuisd zijn naar een webserver waar PHP 7.2 op draait.