Optimaliseer je online doelen met de specialisten van Domein-Registreren

Vanuit 20 jaar aan ervaring als betrouwbare dienstverlener met een focus op servicegerichtheid en probleemoplossend vermogen stellen we onze klanten graag de volgende vraag; Beste klant, wat kunnen we voor jou betekenen?

In de zomer van 2020 vieren we bij Domein-Registreren ons twintigjarig bestaan: we lanceerden onze website op 1 juli 2000. Een jubileum dat we ook voor onze klanten niet onopgemerkt voorbij laten gaan, getuige ook de diverse acties en aanbiedingen die nu online staan. Maar bij Domein-Registreren kunnen we meer voor je betekenen. 

Domein-Registreren: alles onder één dak

In de voorbije jaren hebben we hard gewerkt om onze klanten de mogelijkheid te bieden al hun vraagstukken rond webhosting bij Domein-Registreren onder te brengen, als een totaaloplossing voor al je digitale behoeften. Zo helpen we je bijvoorbeeld om optimaal actief te zijn met je website of webshop en alles wat daarbij komt kijken. Ook bieden we pakketten voor back-ups, veiligheid en ISO-onderwerpen. Het is zelfs mogelijk om een van onze collega’s van Prezent of LogiVert voor je aan de slag te zetten met het bouwen van een webapplicatie, of het lanceren van je (inter)nationale marketing. We gaan verder...

Toegevoegde waardes: van domeinnaam tot optimaliseren van online doelstellingen

We stunten minder en doen minder aan reclame dan onze concurrenten. Wél zijn we enorm onderscheidend als het gaat om de kwaliteit van onze servicedesk, dankzij een team van medewerkers dat verstand heeft van alles wat te maken heeft met een domeinnaam, e-mail, website of hosting. Onze service en onze expertise zijn onze voornaamste troef. Het aanbod dat we onze bestaande klanten willen doen is niets anders dan samen bekijken hoe we vanuit Domein-Registreren meer waarde kunnen toevoegen.  

Waarde toevoegen gaat ten eerste over de benadering van domeinnamen en webhosting. Klanten met een uitgebreid portfolio kunnen slimmer met hun pakket aan producten en diensten omgaan en zodoende op vaste lasten besparen. 

Ons serviceteam staat paraat om te helpen bij het verbeteren van bestaande websites. Denk aan beter gevonden worden online en het bereiken van meer klanten. Dat kan gebaseerd zijn op een concreet vraagstuk, zoals ‘heb ik mijn domeinnaam/namen en webhosting goed en efficiënt ingericht?’ Of ‘is mijn website voldoende actueel / modern / up-to-date?’ Ook een algemene constatering kan aan de basis van een hulpvraag liggen: ‘mijn webshop brengt niet voldoende op’.

Vanuit 20 jaar aan ervaring als betrouwbare dienstverlener met een focus op servicegerichtheid en probleemoplossend vermogen kijken we graag samen met onze klanten naar de volgende stap. Daarom beginnen we graag met deze concrete vraag:

Beste klant, wat kunnen we voor jou betekenen?

Hier vind je onze gegevens.