Digitale vraagbaak: stuur ons jouw suggesties!

In het voorjaar hebben we zoals je wellicht al weet een klantenonderzoek uitgevoerd. Dat leverde – behalve een mooie beoordeling – veel feedback op om onze producten en diensten beter op jullie wensen aan te laten sluiten. We willen alle deelnemers daar graag nog eens voor bedanken, en tegelijkertijd vragen om samen met ons weer een volgende stap te zetten. Niet via een nieuwe enquête, maar middels een soort digitale ideeënbak. Je leest er in dit artikel meer over.

In tandem met ons klantenonderzoek, waar we zo nog even op terugkomen, hebben we namelijk in het voorjaar ook een nieuwe website gelanceerd. Domein-registreren.nl biedt een compleet platform voor praktische content voor onze bezoekers en klanten, zoals nieuws, achtergronden en tips en adviezen. Dat platform willen we nu graag met jullie verder invullen. Hoe? Laten we dat inderdaad meteen concreet maken.

Via deze weg willen we jullie vragen om vraagstukken, probleemgebieden en allerlei anderszins denkbare onderwerpen aan te dragen die de informatievoorziening op de website kunnen verbeteren. Op domein-registreren.nl vind je al veel van dat soort praktische items – via de adviespagina of de pagina veelgestelde vragen, bijvoorbeeld –, want naast onze supportafdeling hebben we ook veel expertise in huis om dat soort onderwerpen te tackelen. Die expertise zetten we graag voor jullie aan het werk. Denk aan concrete handvatten om een specifiek traject binnen jouw domein aan te pakken, slimme stappen om je website te verbeteren en handige hulpmiddelen uit de wereld van e-commerce en webhosting. Stuur je vragen in via feedback@domein-registreren.nl.

Wat zeggen onze klanten?

Zoals we in de inleiding al aangaven, heeft onze enquête veel respons opgeleverd. Dankzij het feit dat velen uitgebreid de tijd namen om ons van uitgebreide feedback te zien, is er bijvoorbeeld een mooi beeld van de algemene klanttevredenheid ontstaan. Zo zijn jullie content over de afgenomen diensten ('betrouwbaarheid: 8,6') en scoort ook onze supportafdeling hoog met eveneens een 8.6. Driekwart beoordeelde Domein-Registreren bovendien met een rapportcijfer van 8 of hoger.