Controle over spam? Gebruik SpamFilter+

Een spamfilter is een stuk software dat e-mails inleest en besluit of er sprake is van spam, door het herkennen van patronen en het scannen van bijlagen. Wel zo handig, want het overgrote deel van alle verzonden e-mails is spam. Daar handmatig doorheen gaan kost veel tijd en levert bovendien onnodige risico’s op. Spam is namelijk een veelgebruikt middel van fraudeurs. Gelukkig is ons SpamFilter+ er al vanaf 2,50 euro per maand.
Man met gedachtebubbel met emailicoon

Wat is spam?

Spam is de verzamelnaam voor ongewenste e-mail, verstuurd naar een groot aantal gebruikers, met het oog op reclame, phishing of het verspreiden van malware (schadelijke software). Het versturen van irrelevante en ongevraagde berichten bestaat helaas al zo’n beetje sinds de begindagen van het internet.

We komen er waarschijnlijk ook nooit helemaal van af, maar je kunt gelukkig wel een aantal maatregelen treffen om spam te voorkomen of te blokkeren. De beste aanpak is SpamFilter+, een extra dienst van DomeinRegistereren. 

Echt voorkomen dat je spam ontvangt: SpamFilter+

Het overgrote deel van alle verzonden e-mails is spam. Met SpamFilter+ heb je echter nauwelijks last van al die hinderlijke berichten. Het filter controleert je inkomende berichten en zet ze bij verdenking van spam meteen in quarantaine. De verdenking ontstaat door bepaalde woorden in het onderwerp van een e-mail of een bijlage met een vreemde bestandsnaam. We filteren je berichten al vóórdat je ze downloadt. Hierdoor gaat het binnenhalen van je resterende e-mails ook een stuk sneller. Bovendien worden ook die berichten die je zelf verstuurt gecontroleerd op virussen en andere malware. Je kunt het filter eenvoudig zelf aanpassen, of het beheer ervan aan ons overlaten.

SpamFilter+ is er al vanaf 2,50 euro per maand. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.