Combineer onze frisse, nieuwe webmail eenvoudig met je agenda

We starten de lente met een aantal wijzigingen in onze webmail omgeving, te bereiken via www.dmrmail.nl. De ene aanpassing is puur esthetisch, de ander is praktisch. We vertellen je er graag wat meer over. We hebben de webmail in de eerste plaats in een nieuw jasje gestoken, zodat je digitale correspondentie wat frisser oogt en de inbox bovendien wat moderner is geworden. Dat heeft betrekking op de esthetiek dus, want functioneel verandert er in principe niets – al zal het nieuwe design het dus wel beter doen voor mobiele gebruikers.


Agenda, afspraken en webmail

Zoals we al in de inleiding meldden, is er tegelijkertijd ook een praktische aanpassing. We hebben de inbox namelijk zo ingesteld dat je je e-mail heel intuïtief kunt combineren met je agenda. Wel zo handig voor je afspraken. 

Introductie agenda’s

Vanuit de heldere nieuwe omgeving is het mogelijk om agenda’s aan te maken en te beheren. Je kunt via je webmail onbeperkt afspraken aanmaken, agenda’s delen en publiceren, mensen uitnodigen en meer. Een koppeling met je client van voorkeur, zoals Outlook, OSX Calender of Thunderbird is ook mogelijk. Begin- en eindtijden wijzigen doe je eenvoudig door afspraken te verslepen. Ook zijn alle evenementen eenvoudig als een agenda in te zien, op kleur te coderen, te verbergen of juist naar de voorgrond te halen.

De agendafunctionaliteit is beschikbaar als add-on voor je mail- of hostingpakket voor slechts 1 euro per maand. En als je deze add-on toevoegt vóór 21 juni april aanstaande, betaal je bovendien het hele eerste jaar slechts de helft. Activeer je agenda door in te loggen in je klantaccount of neem contact op met servicedesk@domein-registreren.nl. Kijk voor meer mogelijkheden op https://www.domein-registreren.nl/agenda.