Kosten domeinnamen

Domein-Registreren.nl biedt u transparante prijzen bij de registratie van domeinnamen. Geen verborgen kosten bij uw domeinnaam registratie, maar gewoon heldere, duidelijke en transparante prijzen. En dat geldt voor zowel het startjaar de opvolgende jaren dat u bij ons klant bent!

Wilt u weten wat de kosten van de domeinnamen zijn? Kijk in het overzicht voor de kosten van de wereldwijd beschikbare extensies.


 

 Transparante & eerlijke kosten

Een domeinnaam kunt u gemakkelijk online registreren via onze domein checker. De kosten voor de verschillende domeinnaam extensies kunt u in ons overzicht vinden. Dit zijn vaste prijzen per jaar.

Houdt er echter wel rekening mee dat de algemene voorwaarden per extensie kunnen variëren. De voorwaarden per extensie zijn te raadplegen in het overzicht waar u ook de kosten voor de domeinnamen kunt vinden.

Aanvullende diensten

Naast het registreren van domeinnamen kunt u via ons ook aanvullende werkzaamheden uit laten voeren. Dit kunnen uiteenlopende werkzaamheden betreffen en mocht het van toepassing zijn dan geldt dit als meerwerk. Voor meerwerk hanteren wij een uurtarief van € 90,-. Vanzelfsprekend zullen de werkzaamheden pas plaats vinden na uw uitdrukkelijke toestemming.

Tevens kunt u onze Trustee Service inschakelen. De kosten voor een domeinnaam inclusief Trustee Service kunt u ook vinden in het overzicht.

Voordelen Domein-Registreren.nl

Bij Domein-registreren.nl profiteert u van lage, transparante en eerlijke kosten, maar uiteraard zijn er meer voordelen indien u uw domeinnaam via ons registreert:

•    Het registreren gaat eenvoudig
•    Snelle service
•    Keuze uit vrijwel alle extensies
•    Subdomeinen onbeperkt inbegrepen
•    Doorverwijzen domeinnaam inbegrepen

Direct uw eigen domeinnaam registreren? Ga dan naar onze domein checker.

Domeinnaam Services

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek over onze domeinaam services? Neem dan contact met ons op.