Onze webhostingpakketten

Web Pro

Zekerheid, voor robuuste websites en webapplicaties.

Pakketbeschrijving
14,50p/m
Nu Bestellen
Meest gekozen

Web Plus

Alles wat nodig is voor een solide online aanwezigheid.

Pakketbeschrijving
9,75p/m
Nu Bestellen

Web Start

Hét pakket om online in te stappen.

Pakketbeschrijving
4,75p/m
Nu Bestellen
 

Webhosting bij Domein-Registreren.nl

Bij een eigen domeinnaam hoort een mooie website. En door gebruik te maken van de voordelige webhosting pakketten van Domein-Registreren.nl zorgt u er voor dat uw website goed bereikbaar is. 

Bij Domein-Registreren heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende webhosting pakketten, welke geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Wij bieden voordelige online website hosting voor zowel bedrijven als particulieren. Dus wat u ook wilt bereiken met uw website of webshop: er is altijd een geschikt pakket voor u!

Hostingpakketten

Voor webshops, grote websites en specifieke webapplicaties hebben wij een hosting omgeving beschikbaar die perfect aan zal sluiten op uw eisen: Web Pro. Dit is de meest geschikte webhosting voor bedrijven. 
Ons meest gekozen pakket is de Web Plus, een solide website hosting voor uw online aanwezigheid.
Een goed basis webhosting pakket is de Web Start. Deze is geschikt voor alle CMS pakketten en is ideaal om laagdrempelig online in te stappen.

Bekijk snel de verschillende voordelige webhostingpakketten!


Service Desk Domein-Registreren.nl

Bij al onze webhosting pakketten heeft u de beschikking over een professionele, deskundige helpdesk. Zij helpen u graag met uw vragen over website hosting en de wehostingpakketten. Onze helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur - 17.30 uur.

Content Management Systeem

Om er voor te zorgen dat u zelf gemakkelijk uw website kan onderhouden is een Content Management Systeem (CMS) de ideale software om dit realiseren. Onze online hosting pakketten ondersteunen vrijwel alle CMS’en. Zo kunt u al de keuze maken uit het installeren van de volgende populaire systemen:


Website ontwikkeling

Domein-Registreren.nl is onderdeel van Prezent Internet. Prezent Internet is een full service internet bureau uit Tilburg, wat u als voordeel geeft dat er voor alle online zaken een one-stop-shop is voor u. Dit betekent dat naast het vastleggen van uw domeinnaam en website hosting wij ook gelijk een website voor kunnen bouwen. 

Wilt u graag een volledige website met een moderne vormgeving ontwikkeld hebben, dan kan Prezent dit voor u realiseren. Zo kan er een website ontwikkeld worden op basis van het door Prezent ontwikkelde systeem, maar uiteraard kan er ook gekozen worden voor een van de eerder genoemde Content Management Systemen.

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek over een op maat gemaakte website? Neem dan contact met ons op.

Website op maat

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek over een op maat gemaakte website? Neem dan contact met ons op, of bekijk onze cases.