SSL/TLS-certificaten

Domein-Registreren biedt de volgende certificaten:


Domein validatie certificaten (DV)

Deze certificaten worden alleen gevalideerd aan de hand van de domeinnaam en kunnen snel worden uitgegeven. Ze zijn geschikt voor websites waarvoor een beveiligde https verbinding voldoende is, bijvoorbeeld voor een betere positie in de zoekresultaten.

U heeft de keuze uit:

  • Single domain certificaat: Deze is geschikt voor 1 domeinnaam en kost € 45,00 per jaar. Het certificaat is dan geldig voor bijvoorbeeld uwdomeinnaam.nl en www.uwdomeinnaam.nl
  • Wildcard certificaat: Deze is geschikt voor alle subdomeinen van 1 domeinnaam en kost € 130,00 per jaar.

De eenmalige setup kosten bedragen € 25,00


Organisatie validatie certificaten (OV)

Deze certificaten worden gevalideerd zowel op basis van de domeinnaam als identificatie van het bedrijf, waarbij uitgifte 1 tot 2 werkdagen duurt.
Een dergelijk certificaat is de beste keuze voor webshops en websites waarbij de bezoeker zekerheid wil dat hij met de juiste partij zaken doet.

U heeft de keuze uit:

  • Single domain certificaat: Deze is geschikt voor 1 domeinnaam en kost € 75,00 per jaar. Het certificaat is dan geldig voor bijvoorbeeld uwdomeinnaam.nl en www.uwdomeinnaam.nl
  • Wildcard certificaat: Deze is geschikt voor alle subdomeinen van 1 domeinnaam en kost € 395,00 per jaar.

De eenmalige setup kosten bedragen € 25,00


Let's Encrypt SSL/TLS certificaat (LE)

Dit gratis certificaat is geschikt voor 1 domeinnaam en is enkel af te nemen in combinatie met een hostingpakket voor dezelfde domeinnaam. Dit is een instap certificaat voor zeer eenvoudige websites, wordt as-is aangeboden en kent geen verzekerde waarde bij onbevoegde uitgifte.

Naam *
Bedrijfsnaam
Adres *
*
*
Telefoon
E-mail *
Domeinnaam *
Soort SSL/TLS-certificaat


Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de kosten van het desbetreffende SSL/TLS-certificaat. Deze kosten worden per jaar vooraf in rekening gebracht.

Vanaf het eerste moment dat een bezoeker op jouw website komt, wil je dat je klanten veilig online zaken kunnen doen met je bedrijf. Je kunt hiervoor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en je website op laten zetten.

3 redenen waarom je nu zou moeten kiezen voor een SSL/TLS-certificaat:

1. Een SSL/TLS-certificaat versterkt je positie in Google

Websites met een SSL/TLS-certificaat worden meer gewaardeerd door Google, dus een SSL/TLS-certificaat versterkt zo je positie in Google.

2. Meer bezoekers

Bezoekers zijn gewend geraakt aan de groene balk in de browser en herkennen dit als betrouwbaar. Bezoekers krijgen zo steeds meer vertrouwen in je website en zullen dus vaker terugkomen.

3. Een SSL/TLS-certificaat beschermt de data van uw bezoekers

Zodra een bezoeker contactgegevens achterlaat op jouw website, zijn de gegevens te onderscheppen. Een SSL/TLS-certificaat zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.