Beveilig je website voor meer omzet en een hogere Google ranking

Iedereen houdt van veiligheid. Klanten en webbezoekers, maar ook Google. Beveilig je website of webshop daarom met een zogenaamd ‘SSL/TLS-certificaat’. Daarmee vergroot je de kans op meer omzet én op een hogere score in Google. De basisversie is gratis en je hebt het binnen 1 minuut geregeld. Even een formulier invullen en klaar! Wil je weten wat SSL/TLS is? En waarom het zo belangrijk is voor je website of webshop? Hieronder lees je wat je moet weten.


Wat is SSL/TLS?

SSL/TLS (Secure Socket Layer) zorgt voor een veilige verbinding tussen jouw server en de browser van je webbezoeker. Prettig, want je webbezoeker weet daardoor zeker dat zijn gegevens geheim blijven en goed zijn beschermd. Klanten krijgen hierdoor meer vertrouwen in je website. Ze kopen of reageren daardoor eerder. Daarnaast krijgt Google meer vertrouwen in je website. En dus scoor je hoger. Je herkent veilige websites aan het hangslot in de adresbalk van de browser. Veilige websites beginnen daarnaast niet met http, maar met https. De extra ‘s’ staat voor secured.

In juli 2019 was 97% van alle websites op de eerste pagina in Google beveiligd met een SSL/TLS-certificaat.

Waarom een SSL/TLS-certificaat?

  1. Google waardeert veilige websites. Je scoort daardoor hoger.
  2. Webbezoekers krijgen meer vertrouwen in je website. Ze kopen of reageren daardoor eerder.
  3. Als iemand gegevens op je website achterlaat, zijn deze niet meer te onderscheppen.

Hoe krijg je SSL/TLS op je website?

Om je website met SSL/TLS te beveiligen, heb je een SSL/TLS-certificaat nodig. Dit certificaat versleutelt de informatie die tussen jou en je klant wordt verstuurd. Bij domein-registreren.nl is dit zo geregeld. Vul het formulier hieronder in. Wij regelen de rest!

Kies het SSL/TLS-certificaat dat bij je past

Er zijn verschillende soorten SSL/TLS-certificaten. De basisversie is gratis bij domein-registreren.nl. Wil je meer veiligheid bieden op je website? Dan betaal je een kleine bijdrage. Je kunt kiezen uit 3 varianten: LE, DV of OV.

LE: gratis basisversie voor meer vertrouwen

LE staat voor Let’s Encrypt. Dit certificaat is gratis als je een hostingpakket bij ons hebt. Het is bedoeld voor eenvoudige websites waarop geen vertrouwelijke gegevens worden uitgewisseld. Met dit certificaat verschijnt een hangslot bij jouw webadres in de browser. Daarnaast start je webadres met https in plaats van http. Daardoor straalt je website meer vertrouwen uit.

DV: meer veiligheid voor contactgegevens

DV staat voor ‘domein validatie’. Je domeinnaam wordt voor dit certificaat gevalideerd. Het is minder belangrijk van wie de website is, dus de website-eigenaar staat niet in het certificaat vermeld. Het DV-certificaat is de juiste keuze als mensen op jouw website kunnen inloggen of bijvoorbeeld formulieren met contactgegevens kunnen invullen. Voor dit certificaat betaal je eenmalig 25 euro administratiekosten en per jaar:

  • € 45 voor één domeinnaam (bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl)
  • € 130 als je ook subdomeinen wilt beveiligen (bijvoorbeeld support.jouwwebsite.nl)

OV: maximale veiligheid voor betalingsgegevens

OV staat voor ‘organisatie validatie’. Bij dit certificaat worden de gegevens van de eigenaar geverifieerd, bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel. Dit biedt de klant dus maximale zekerheid. Dit certificaat is de juiste keuze als via jouw website creditcard gegevens of vertrouwelijke informatie zoals patiëntendossiers worden uitgewisseld. Ook webshops kunnen niet zonder dit SSL/TLS-certificaat. Je betaalt eenmalig 25 euro administratiekosten en per jaar:

  • € 75 voor één domeinnaam (bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl)
  • € 395 als je ook subdomeinen wilt beveiligen (bijvoorbeeld support.jouwwebsite.nl)

Regel het vandaag nog

Om je website te beveiligen, hoef je alleen onderstaand formulier in te vullen. Wij regelen de rest. Doe het vandaag nog als je meer omzet en een hogere score in Google wilt!

Naam *
Bedrijfsnaam
Adres *
*
*
Telefoon
E-mail *
Domeinnaam *
Ik wil dit SSL/TLS-certificaat:


Ik wil tips en aanbiedingen

Stuur mij de maandelijkse e-mail met acties en handige tips
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de kosten van het SSL/TLS-certificaat dat ik gekozen heb. De kosten worden jaarlijks vooraf in rekening gebracht.

Vanaf het eerste moment dat een bezoeker op jouw website komt, wil je dat je klanten veilig online zaken kunnen doen met je bedrijf. Je kunt hiervoor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en je website op laten zetten.

3 redenen waarom je nu zou moeten kiezen voor een SSL/TLS-certificaat:

1. Een SSL/TLS-certificaat versterkt je positie in Google

Websites met een SSL/TLS-certificaat worden meer gewaardeerd door Google, dus een SSL/TLS-certificaat versterkt zo je positie in Google.

2. Meer bezoekers

Bezoekers zijn gewend geraakt aan de groene balk in de browser en herkennen dit als betrouwbaar. Bezoekers krijgen zo steeds meer vertrouwen in je website en zullen dus vaker terugkomen.

3. Een SSL/TLS-certificaat beschermt de data van uw bezoekers

Zodra een bezoeker contactgegevens achterlaat op jouw website, zijn de gegevens te onderscheppen. Een SSL/TLS-certificaat zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.