WordPress hosting

WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als software voor het bijhouden van een weblog, maar gaandeweg is het door ontwikkeld tot een volwaardig Content Management Systeem (CMS).

Door zijn gebruiksvriendelijkheid is WordPress één van de populairste ‘open source’ content management systemen ter wereld. WordPress is nog wel minder geschikt voor de wat complexere websites, al wordt dit langzamerhand steeds beter. Sinds een paar jaar is er ook een Nederlandse versie beschikbaar.

 

WordPress thema's en plugins

WordPress biedt de mogelijkheid om verschillende thema templates te installeren en aan te passen. Hiermee kan het uiterlijk en de functionaliteit van de website naar wens worden aangepast.

Door middel van de zogenaamde WordPress plugins kunnen er tal van nieuwe mogelijkheden aan de website toegevoegd worden.

Tegenwoordig zijn er al zo’n 25.000 verkrijgbaar. Enkele voorbeelden waarvoor de plugins ingezet kunnen worden:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Social media
  • Statistieken (bijv. Google Analytics)
  • Anti Spam
  • Kleinschermdetectie voor mobiele apparaten (responsive design)
  • Foto- en videobeheer

WordPress webhosting pakketten via Domein-Registreren.nl

Via Domein-Registreren.nl kunt u een webhosting pakket afsluiten waarop WordPress vlekkeloos kan draaien. U heeft al een eigen webhosting vanaf € 5,- per maand.

Regel daarom vandaag nog uw webhosting bij Domein-Registreren.nl en ben binnen 24 uur na uw aanvraag (op werkdagen) online! U heeft de keuze uit drie verschillende webhosting pakketten.