2000-2020: 20 Jaar Domein-Registreren.nl

Domein-Registreren en moederbedrijf Prezent vieren feest; we bestaan in 2020 namelijk 20 jaar! Op 20 februari 2000 maakten we de stap om Domein-Registreren.nl vast te leggen, om vervolgens in juli van datzelfde jaar hét platform voor hosting en registratie te lanceren. 
2000 – 2020

Domein-Registreren is dus onderdeel van Prezent, dat rond de start van de 20e eeuw begonnen is als bureau voor webdesign. Om onze service uit te breiden en onze klantenkring nog beter te kunnen bedienen, hebben we als extra dienst een domeinregistratiewebsite opgericht. Dat is immers de eerste stap die ondernemers zetten als ze een nieuwe website ontwikkelen. En een stap waar we zelf uiteraard ook bekend mee zijn. Want er was destijds nog van alles beschikbaar, maar we moesten wel een goede keuze maken én een sterke naam kiezen. Een domeinnaam kostte toen bovendien nog 80 gulden, en dat was voor een start-up best veel geld.

Je leest meer over de geschiedenis van twee decennia Domein-Registreren in ons achtergrondartikel (klik hier), inclusief tijdlijn met mooie hoogtepunten.

Speciale Actie(s)

Natuurlijk is een verjaardagsfeestje niet compleet zonder traktaties. In jubileumjaar 2020 hebben we daarom regelmatig leuke en ook voor jou interessante acties;

Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de maand juni je website bij ons hosten vanaf 1 euro per maand en in augustus een .NL-domeinnaam registreren voor slechts 20 cent voor het gehele eerste jaar! (klik hier)
Voor specifiek op maat advies over extra domeinnamen, exotisch of niet, kan het support team (klik hier) je sowieso uitstekend helpen.
Wil je je portfolio aan domeinnamen en webhosting betrouwbaar én goedkoop onderbrengen bij domein-registreren, klik hier voor onze specialisten Elles en Sjors, zij doen je graag een scherp en vrijblijvend voorstel. Wij kunnen je eventueel ook helpen bij de transitie zélf.

Klik hier voor een overzicht van alle actuele acties!